SRDJAN RAŠKOVIĆ NOVI PREDSEDNIK CRVENE ZVEZDE

photo196

U četvrtak, 10.10.2013. godine održana je vanredna izborna skupština atletskog kluba” Crvena zvezda” na kojoj je izabrano novo rukovodstvo Kluba. Skupštinu je otvorio sada već bivši predsednik Kluba g-din Miodrag Jakšić koji je izjavio da je učinio sve kako bi klub stavio na noge ali da u tome nije uspeo i da želi novom rukovodstvu mnogo više sreće. Nakon što je pročitao izveštaj o radu u prethodnom periodu Jakšić je podneo ostavku. Za novog predsednika Kluba izabran je Srđan Rašković, beogradski advokat. Nakon što je pozdravio članove Kluba i zahvalio se na poverenju, predstavio je svoj tim sa kojim će voditi klub naredne četiri godine. Za potpredsednike Kluba izabrani su Miloš Jelić (philips) i Neven Ranić (potpredsednik Kluba za sportska pitanja), a novi sportski direktor je Stevan Grujić. Generalni sekretar je ostao Mladen Gajić.

Za članove UO izabrani su još: Ljiljana Savičin, Miodrag Jelić, Predrag Mali, dr Milan Mileusnić, Maja Ćirić i Aleksandar Trifunović. Program rada novog predsednika bazira se na vraćanju dugovanja koja opterećuju Klub već duže vreme, obnovu atletske staze u “tunelu”, opremanje teretane i jačanje pionirskog pogona.

Od gostiju skupštini su prisustvovali predsednik atletskog saveza Srbije, gospodin Veselin Jevrosimović, Generalni sekretar ASB, gospodin Nikola Penić, Predsednik skupštine KK Crvena zvezda gospodin Branislav Đurđević.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply