NAJAVA OTVORENOG PRVENSTVA BEOGRADA ZA STARIJE JUNIORE/KE

U orgnizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u četvrtak 11.07.2023. godine održaće se na atletskom stadionu Bulevar Oslobođenja 54,  Otvoreno prvenstvo Beograda za starije juniore/ke. Raspis za takmičenje možete preuzeti ovde.

NAJAVA OTVORENOG PRVENSTVA BEOGRADA ZA SENIORE/KE

U orgnizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u četvrtak 20.06.2024. godine održaće se na stadionu pored Atletske dvorane, Bulevar Oslobođenja 54, Otvoreno prvenstvo Beograda za seniore/ke.  Raspis za takmičenje možete preuzeti ovde.

TAKMIČENJE BEOLIGA PONOVO U BEOGRADU!

U organizaciji Atletskog saveza Beograda održaće se promo takmičenje Beolige za uzrast atletskih škola A, B, C u nedelju 9. juna 2024. godine na Atletskom stadionu pored atletske dvorane, Bulevar Oslobođenja 54.

Ovo takmičenje predstavlja uvertiru kao plan za projekat Beolige za atletske škole u 2025. godini.

Vidimo se!

Raspis možete preuzeti ovde.

NAJAVA OTVORENOG PRVENSTVA ZA MLAĐE JUNIORE/KE

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u nedelju 9. juna će se održati Otvoreno prvenstvo Beograda za mlađe juniore/ke. prvenstva Beograda.  Takmičenje će biti organizovano na atletskom stadionu  na Banjici, Bulevar Oslobođenja 54.

Raspis za takmičenje biće možete pogledati ovde.

19. Međunarodni Trofej Beograda za mlađe juniore/ke

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu @sportiomladinabeograd odrzan je 19. Međunarodni Trofej Beograda u atletici.
Ostvareni su odlični rezultati. Najuspešniji mlađi junior bio je Milutin Kamaljević @milutin_kamaljevic na 110 metara sa preponama, dok je Teodora Golubović @golubovictt osvojila pehar za najbolju mlađu juniorku i disciplini 100 metara sa preponama.

U memorijalnoj trci “Mirko Petrevski” na 300 metara kod dečaka odneo je pobedu Ševarlić Relja @relja.sevarlic.

Sve rezultate možete pogledati i ovde.

NAJAVA PROLEĆNOG PRVENSTVA BEOGRADA ZA ATLETSKE ŠKOLE A, B, C

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu 18. maja održaće se Prolećno prvenstvo Beograda za atletske škole A, B, C. Takmičenja će biti organizovano na Atletskom stadionu na Banjici, Bulevar Oslobođenja 54. Raspis za takmičenje možete preuzeti ovde.

NAJAVA OTVORENOG PRVENSTVA ZA MLAĐE I STARIJE PIONIRE/KE

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u maju će se održati pionirska prvenstva Beograda.  Oba takmičenja biće organizovana na atletskom stadionu  na Banjici, Bulevar Oslobođenja 54.

Otvoreno prvenstvo Beograda za starije pionire/ke 11. maja 2024. godine.

Otvoreno prvenstvo beograda za mlađe pionire/ke 12. maja 2024. godine. 

NAJAVA 11. MEĐUNARODNOG ATLETSKOG MITINGA “MEMORIJAL PROF. ALEKSANDAR MARINKOVIĆ” ZA JUNIORE/KE

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u subotu 08.06.2024. godine sa  preliminarnim početkom od 12 i 45 časova održaće se tradicionalna manifestacija 11. Međunarodni atletski miting “Memorijal prof. Aleksandar Marinković” za juniore i juniorke.

11. Međunarodni atletski miting “Memorijal prof. Aleksandar Marinković” održaće se na Atletskom stadionu u Sremskoj Mitrovici.

Pehare će dobiti učesnici sa najboljim ostvarenim rezultatom prema tablicama u kategoriji juniora i juniorki, a pobednici u svim disciplinama dobiće medalje i diplome.

Raspis za takmičenje možete pogledati ovde.

Prijava za srpske klubove vrši se preko sistema “OPEN TRACK”, dok za sportiste iz inostranstva preko excel tabele koju možete preuzeti ovde.

NAJAVA 19. TROFEJA BOGRADA ZA MLAĐE JUNIORE/KE

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u sredu 15.05.2024. godine sa  početkom u 16 časova održaće se tradicionalna manifestacija 19. Trofej Beograda za mlađe juniore i mlađe juniorke.

Ovaj tradicionalni miting godinama stiče sve veću popularnost i međunarodnog je karaktera.

19. Trofej Beograda održaće se na Atletskom stadionu u Beogradu, pored Atletske dvorane, ulica Bulevar Oslobođenja 54.

Ono što treba izdvojiti je Memorijalna trka “Mirko Petrevski” u trci na 300m sa preponama za mlađe juniore. Pobednik memorijalne trke dobiće specijalni pehar.

Pehare će dobiti učesnici sa najboljim ostvarenim rezultatom prema tablicama u kategoriji mlađih juniora i mlađih juniorki, a pobednici u svim disciplinama dobiće medalje i diplome.

Raspis za takmičenje možete pogledati ovde.

Prijava za srpske klubove vrši se preko sistema “OPEN TRACK”, dok za sportiste iz inostranstva preko excel tabele koju možete preuzeti ovde.

 

NAJAVA PROLEĆNOG PRVENSTVA BEOGRADA U KROSU

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu 7. aprila održaće se Prolećno Prvenstvo Beograda u krosu. Takmičenje će biti organizovano u parku pored hale Aleksandar Nikolić. Raspis za takmičenje možete preuzeti ovde.