ANJA LUKIĆ POSTAVILA NOVE REKORDE BEOGRADA

Anja Lukić, atletičarka Novog Beograda i učenica trenera Slobodana Stojića imala je sjajne trke na 100m i 100m sa preponama na mitingu u Zenici koji je održan u sredu, 06. juna. Na preponama Anja je istrčala novi lični rekord rezultatom 13.78s što je ujedno i novi rekord Beograda. Na 100m takođe je istrčala lični rekord rezultatom 11.95s i tako oborila rekord Beograda u toj disciplini star 45 godina koji je bio u vlasništvu Branislave Gak (11.98s)!

STARTNA LISTA I SATNICA KUPA BEOGRADA ZA JUNIORE/KE

Startnu listu Kupa Beograda za juniore/ke možete pogledati ovde, a satnicu Kupa ovde.

NAJAVA KUPA BEOGRADA ZA JUNIORE/KE

U subotu i nedelju, 09. i 10. juna na atletskom stadionu Vojne akademije održaće se Kup Beograda za juniore/ke. Raspis kao i okvirnu satnicu takmičenja možete pogledati ovde.

ODRŽANO POJEDINAČNO PRVENSTVO SRBIJE ZA STARIJE PIONIRE/KE

Za vikend je u tehničkoj organizaciji Atletskog saveza Beograda na atletskom stadionu Vojne akademije održano Pojedinačno prvenstvo Srbije za starije pionire/ke.

Rezultate takmičenja možete pogledati ovde.

ODRŽANO LETNJE PRVENSTVO BEOGRADA U DEČIJOJ ATLETICI

U četvrtak, 24. maja na Omladinskom stadionu u Beogradu pod pokroviteljstvom Atletskog saveza Beograda održano je Letnje prvenstvo Beograda u dečijoj atletici. Plasman na Prvenstvo Srbije u dečijoj atletici ostvarili su Partizan 1945 i Mladost Zemun u kategoriji 2007. godišta, Beogradski atletski klub i Partizan 1945 u kategoriji 2008. godišta, Partizan 1945 i Crvena zvezda u kategoriji 2009. godišta i Beogradski atletski klub i Partizan 1945 u kategoriji 2010. godišta.

Rezultate Letnjeg prvenstva Beograda u dečijoj atletici možete pogledati ovde.

 

PARTIZAN 1945 I ZVEZDA NAJBOLJI NA KUPU BEOGRADA ZA SENIORE/KE

U subotu i nedelju, 19. i 20. maja 2018. godine na atletskom stadionu Vojne akademije održan je Kup Beograda za seniore/ke.

Pre svega, moramo napomenuti da je u subotu, 19. maja, Anja Lukić oborila juniorski rekord Srbije na 100m sa preponama.
Ona je tog dana na Kupu Beograda ovu distancu istrčala za 13,91s i tako za 0.04s popravila rekord Srbije i za čak 0.14s svoj lični rekord. Anji je to sve pošlo za rukom u prvoj ovosezonskoj trci na preponama.

U kategoriji seniorki, prvo mesto osvojio je Partizan 1945 sa 172 boda, na drugom mestu bila je Crvena zvezda sa 139 bodova a treće mesto osvojio je Novi Beograd sa 56 bodova.

Kod seniora, prvo mesto osvojila je Crvena zvezda sa 165 bodova, drugo mesto Partizan 1945 sa 141 bodom dok je na trećem mestu bio Lazarevac sa 39 osvojenih bodova.

 

Rezultate i plasmane preostalih ekipa na Kupu Beograda za seniore/ke možete pogledati ovde.

Slike preuzete sa fejsbuk stranice Atlex.

ZEMUNSKA MLADOST I PARTIZAN 1945 NAJUSPEŠNIJI NA EKIPNOM PRVENSTVU BEOGRADA

U subotu, 19. maja, na atletskom stadionu Vojne akademije održano je Pojedinačno i Ekipno prvenstvo Beograda za mlađe juniore.

Na ekipnom prvenstvu, u kategodiji mlađih juniorki prvo najbolja je bila Mladost Zemun, drugo mesto osvojio je Partizan 1945, treće mesto Crvena zvezda dok je četvrti bio Novi Beograd.

U muškoj konkurenciji redosled je bio sledeći, prvo mesto osvojio je Partizan 1945, Crvena zvezda je bila druga, na trećem mestu bila je zemunska Mladost dok je četvrto mesto ponovo zauzeo Novi Beograd.

Rezultate Pojedinačnog i Ekipnog prvenstva Beograda za mlađe juniore/ke možete pogledati ovde.

Slike preuzete sa fejsbuk stranice Atlex.

STARTNA LISTA I SATNICA KUPA BEOGRADA ZA SENIORE/KE

Startnu listu Kupa Beograda za seniore/ke možete pogledati ovde, a satnicu takmičenja ovde.

STARTNA LISTA I SATNICA POJEDINAČNOG I EKIPNOG PRVENSTVA BEOGRADA ZA MLAĐE JUNIORE/KE

Startnu listu Pojedinačnog i ekipnog prvenstva Beograda za mlađe juniore/ke možete pogledati ovde, a satnicu manifestacije ovde.

NAJAVA POJEDINAČNOG I EKIPNOG PRVENSTVA BEOGRADA ZA MLAĐE JUNIORE/KE

U subotu, 19. maja 2018. godine, na atletskom stadionu Vojne akademije održaće se Pojedinačno i ekipno prvenstvo Beograda za mlađe juniore/ke.

Raspis takmičenja možete pogledati ovde.