BEOGRADSKI KLUBOVI OSVOJILI KUP SRBIJE ZA JUNIORE/KE

U organizaciji Atletskog kluba Kruševac, u subotu i nedelju 15/16. juna 2019. godine u Kruševcu održano je Finale Kupa Srbije u konkurenciji starijih juniora/ki.

U ženskoj konkurenciji Kup Srbije osvojila je ekipa Partizana 1945 sa neverovatnih 313 bodova, dok je na drugom mestu bila ekipa Mladosti iz Zemuna sa ostvarenih 154 boda.
 

U muškoj konkurenciji ovog puta bila je dominantna ekipa Mladosti iz Zemuna sa svojim trenerom Goranom Radojom koja je osvojila Kup Srbije sa 177 bodova, dok se na trećem mestu našla ekipa Partizana 1945 sa ostvarenih 152 boda.


Ostale nezvanične rezultate svih klubova možete pogledati ovde.

REZULTATI OTVORENOG PRVENSTVA BEOGRADA ZA MLAĐE PIONIRE/KE

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u nedelju 16. juna 2019. godine na stadionu Vojne akademije održano je Otvoreno prvenstvo Beograda za mlađe pionire.

Ženska ekipa Crvene zvezde ostvarila je u trci štafeta 4x60m rezultat (30,79) bolji od do sada najboljeg rezultata u kategoriji mlađih pionirki.

 

Ostale rezultate možete pogledati ovde.

Rezultate mitinga u bacanju kladiva možete pogledati ovde.

STARTNA LISTA I SATNICA ZA OTVORENO PRVENSTVO BEOGRADA ZA MLAĐE PIONIRE/KE

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu, u nedelju 16. juna na stadionu Vojne akademije održaće se Otvoreno prvenstvo Beograda za mlađ pionire/ke. Startnu listu možete pogledati ovde. Satnicu možete pogledati ovde.

REZULTATI POJEDINAČNOG I EKIPNOG PRVENSTVA ZA MLAĐE JUNIORE/KE

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u ned3lju 9. juna na stadionu Vojne akademije održano je pojedinačno i ekipno prvenstvo Beograda za mlađe juniore/ke.

Rezultate možete pogledati ovde.

Ekipni plasman možete pogledati ovde.

 

CRNO BELI VIKEND NA KUPU BEOGRADA ZA SENIORE/KE

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, proteklog vikenda 8/9. juna na stadionu Vojne akademije održao se Kup Beograda za seniore/ke što je ujedno bilo i II Kolo kvalifikacija za Kup Srbije.

Osvajači Kupa Beograda bili su i atletičarke i atletičari Partizana 1945.

Ostale rezultate možete pogledati ovde.

 

NAJAVA OTVORENOG PRVENSTVA BEOGRADA ZA MLAĐE PIONIRE/KE

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu, u nedelju 16. juna na stadionu Vojne akademije održaće se Otvoreno prvenstvo Beograda za mlađ pionire/ke. Raspis za takmičenje možete pogledati ovde.

STARTNA LISTA I SATNICA POJEDINAČNOG I EKIPNOG PRVENSTVA ZA MLAĐE JUNIORE/KE

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokrovoteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u nedelju 9. juna na stadionu Vojne akademije održaće se Pojedinačno i ekipno prvenstvo Beograda u konkurenciji mlađih juniora/ki. Startnu listu možete pogledati ovde, a satnicu ovde.

NAJAVA OTVORENOG POJEDINAČNOG I EKIPNOG PRVENSTVA BEOGRADA ZA MLAĐE JUNIORE/KE

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u nedelju 9. juna 2019. godine održaće se Otvoreno pojedinačno i ekipno prvenstvo Beograda za mlađe juniore/ke. Raspis za takmičenje možete preuzeti ovde. Formular za ulazak na Vojnu akademiju ovde. Obrazac za prijavu takmičara možete preuzeti ovde.

ZVANIČNI REZULTATI X IAM “MEMORIJAL ALEKSANDAR MARINKOVIĆ”

U organizaciji Atletskog saveza Beograda a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu 25. maja 2019. godine na stadionu vojne akademije održan je jubilarni X IAM “Memorijal Aleksandar Marinković”.

Rezultate možete pogledati ovde.

Zvanični rezultati i opširnije vesti, uskoro!

STARTNA LISTA I SATNICA X “MEMORIJAL ALEKSANDAR MARINKOVIĆ”

Koristimo priliku da vas obavestimo da će se u subotu, 25. maja 2019. godine, sa početkom u 16:30 časova, na atletskom stadionu Vojne akademije u Beogradu, ulica Veljka Lukića Kurjaka br. 33 u tehničkoj organizaciji Atletskog saveza Beograda a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, održati jubilarni X međunarodni atletski miting za starije juniore/ke “Memorijal prof. Aleksandar Marinković” . Pored velikog broja domaćih takmičara , očekuju se i takmičari iz Bosne i Hercegocine. Atletski savez Beograda, obezbedio je pehare, a kompanija NIKE robne nagrade za najuspešnije atletičara i atletičarku po IAAF tablicama. Ulaz će biti besplatan, a za sve ljubitelje kraljice sportova koji u subotu neće biti u mogućnosti da prisustvuju ovoj manifestaciji Atletski savez Beograda obezbedio je prenos uživo putem linka koji možete pogledati ovde.

Startnu listu možete pogledati ovde. Satnicu možete pogledati ovde.