65. GODINA ATLETSKOG KLUBA MLADOST IZ ZEMUNA

Atletski klub “Mladost” iz Zemuna obeležio je 65. godina postojanja promocijom knjige “65 godina atletskog kluba Mladost”. Promocija se održala 7. decembra 2019. godine u Domu vazduhoplovstva u Zemunu.

Atletski klub “Mladost” iz Zemuna nastavio je na čelu sa Goranom Radojom da beleži niz uspeha.

Promociju je posetila i naš generalni sekretar Aleksandra Gligić koja je podržala ovu manifestaciju sa velikom radošću.

Goran Radoja

ODRŽAN II TROFEJ BEOGRADSKOG ATLETSKOG KLUBA

U nedelju 8. decembra 2019. godine u Atletskoj dvorani na Banjici održan je drugi miting po redu Beogradskog atletskog kluba. Nezvanične rezultate možete pogledati ovde.

Atletski Savez Beograda čestita na uspešno organizovanom takmičenju.

SVEČANO PROGLAŠENJE NAJBOLJIH U 2019. GODINI

Atletski savez Beograda je 04. decembra 2019. godine u Skupštini grada Beograda obeležio kraj takmičarske sezone. Ovom priliko uručene su zahvalnice sponzorima, a plakete za najbolja postignuća urucene su u svim kategorijama atletičarima, klubovima i trenerima.
Želimo da čestitamo svim nagrađenima i da poželimo još veće i bolje rezultate u 2020. godini.

Uskoro opširnije.

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA LICENCIRANE SUDIJE

Atletski savez Beograda organizuje sastanak svih licenciranih sudija radi unapređivanja rada sudijske organizacije Atletskog saveza Beograda, kao i zbog razmatranja drugih pitanja koje su vezane za rad ove organizacije.
Sastanak će se održati u petak 15.11.2019. godine sa početkom od 18 časova u prostorijama Atletske dvorane na Banjici.

NAJAVA IV KOLA KROS LIGE “MEMORIJAL FRANJO MIHALIĆ”

U organizaciji Atletskog saveza Beograda i Omladinskog atletskog kluba, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u subotu 16. novembra 2019. godine u parku iznad hale “Aleksandar Nikolić” održaće se IV kolo kros lige “Memorijal Franjo Mihalić”. Raspis za takmičenje možete pogledati ovde.

REZULTATI III KOLA KROS LIGE “MEMORIJAL FRANJO MIHALIĆ”

U organizaciji Atletskog saveza Beograda i Omladinskog atletskog kluba, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u nedelju 10. novembra 2019. godine u parku iznad hale “Aleksandar Nikolić” održano je III kolo kros lige “Memorijal Franjo Mihalić”. Rezultate sa ovog takmičenja možete pogledati ovde.

NAJAVA III KOLA KROS LIGE MEMORIJAL FRANJO MIHALIĆ

U organizaciji Atletskog saveza Beograda i Omladinskog atletskog kluba, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u nedelju 10. novembra 2019. godine u parku kod hale “Aleksandar Nikolić” održaće se III kolo kros lige “Memorijal Franjo Mihalić”. Raspis za takmičenje možete preuzeti ovde.

ODLAGANJE KROS LIGE “MEMORIJAL FRANJO MIHALIĆ”

Ovom prilikom Vas obaveštavamo da će se III kolo kros lige održati 10. novembra, dok će se IV kolo kros lige održati 16. novembra. Za tačno vreme i mesto održavanja blagovremeno ćemo Vas obavestiti.

ODRŽANA 68. ULIČNA TRKA OSLOBOĐENJA GRADA BEOGRADA

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu održana je u subotu, 19. oktobra 2019. godine na glavnim centralnim ulicama grada Beograda 68. Ulična trka oslobođenja grada Beograda.

Ovu manifestaciju otvorio je predsednik Atletskog saveza Beograda Dejan Šuput.

Prva trka održana je u čast dece sa posebnim potrebama koja su trčala 500 metara.

 

Generalni sekretar Aleksandra Gligić i predsednik Dejan Šuput.

Za mališane atletske škole C i atletske škole B, Atletski savez Beograda obezbedio je učesničke medalje.

Najuzbudljivija trka dogodila se u kategoriji seniorki i seniora. Kod seniorki bez premca bila je Teodora Simović iz Novog Pazara. Kod seniora u memorijalnoj trci “Živko Stevčević” pobedio je atletičar Kenije Etats Schengen. Porodica Stevčević obezbedila je novčane i robne nagrade.

Fotografije (preuzete sa facebook profila Mića Ignjatović) možete pogledati na našem facebook stranici Atletski savez Beograda, kao i na našem instagram profilu @atletskisavezbeograda

Preostale rezultate možete pogledati ovde.

#BEZIZGOVORA #ROSA #POWERADE #SAUCONY

 

REZULTATI JESENJEG PRVENSTVA BEOGRADA U KROSU

U organizaciji Atletskog saveza Beograda i Omladinskog atletskog kluba, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu u nedelju 13. oktobra održano je Jesenje prvenstvo Beograda u krosu za sve kategorije.

U kategoriji seniora pobednik je bio Miroslav Dukadinović (OAK).

Kod seniorki pobedila je Dajana MItić (P45)

Ostale rezultate možete preuzeti ovde.