REPREZENTACIJA BEOGRADA OSVOJILA 11. MESTO U MAJANU

photo285

Reprezentacija Beograda uspešno je nastupila na 23. međunarodnom atletskom mitingu za pionire/ke u italijanskom gradu Majanu, osvojivši ekipno 11. mesto u izuzetno jakoj konkurenciji. Učešće na takmičenju uzela je 21 ekipa iz 6 zemalja. Prvo mesto zauzela je ekipa Budimpešte, drugo i treće ekipe iz Italije: Padova, Trevisio.

photo286

U konkurenciji starijih pionira osvojene su 3 medalje. Srebro je osvojila Sara Lukić(NBG) u skoku u dalj rezultatom 5.40m, a bronzane medalje osvojili su Anja Lukić (NBG) na 80m sa preponama rezultatom12.17s i Uroš Ivanović (CZB) u disciplini 100m sa preponama rezultatom 14.13s. Pored osvajača medalja, četvrtim mestom istakli su se Iva Biljić (NBG) Disk 27.12m, Milica Mitrović (OAK) koplje 33.21m, peto mesto Marijana Vidojević (MLZ) skok u vis rezultatom 152cm.

Kod mlađih pionira/ki jedinu medalju za našu reprezentaciju osvojila je Anđela Plavšić (MLZ) u disciplini vorteks. Ona je zauzela drugo mesto bacivši vorteks 49.27m. Pored nje istakli su se i ostali njeni vršnjaci koji su zauzeli visoke plasmane u izuzetnoj konkurenciji. Uroš Ćirić (PBG) na 60m, Nikola Anastasijević (CZB) na 600m, Marko Crnković (PBG) u bacanju kugle, Anđela Balinovac (CZB) na 60m, Tijana Japundžić (NBG) na 600m, Tanja Denić (MLZ) u skok u vis i Đorđe Jovković (NBG) u kok u dalj.

Rezultate takmičenja možete pogledati na sledećem linku.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply