PROMENA LOKACIJE ODRŽAVANJA SEMINARA ZA ATLETSKE SUDIJE

Ovim putem želimo da Vas obavestimo da je došlo do promene lokacije održavanja seminara za atletske sudije iz oblasti hodanja. Seminar će se održati u subotu, 26. septembra 2015. godine, u organizaciji Sudijske organizacije Atletskog saveza Beograda i Atletskog saveza Beograda, održati seminar za atletske sudije iz oblasti hodanja.

Seminar će činiti teoretski i praktični deo. Teoretski deo seminara će trajati u periodu od 09:00-12:00 časova, u Pres sali Fudbalskog saveza Beograda, ulica Deligradska 27, na III spratu, dok će se praktični deo održati, odmah nakon teoretskog, na Prvenstvu Srbije u hodanju na stazi za sve kategorije koje se održava istog dana na atletskom stadionu Vojne akademije, ulica Pavla Jurišića Šturma 33.

Predavači su:

  • Međunarodni sudija doc. dr Vesna Repić-Ćujić
  • Prof. dr Aleksandar Raković

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 500,00 RSD. Uplata kotizacije može se izvršiti uplatom sredstava na račun Atletskog saveza Beograda 145-18109-65 Marfin banka, ili na licu mesta pri registraciji polaznika, pre teoretskog dela seminara. Pravo učešća imaju samo registrovane atletske sudije koje su izmirile svoje obaveze uplatom kotizacije.

Registracija polaznika vršiće se slanjem prijave na e-mail Atletskog saveza Beograda: atletskisavezbeograda@gmail.com i pre teoretskog dela seminara od 08:00 do 08:30 časova. Svi polaznici dužni su da se registruju i prisustvuju teoretskom i praktičnom delu seminara kako bi stekli uslov za izlazak na ispit koji će se održati najmanje 7 dana nakon održanog seminara.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply