SEMINAR ZA ATLETSKE SUDIJE

Ovim putem Vas obaveštavamo da će se u subotu, 26. septembra 2015. godine, u organizaciji Sudijske organizacije Atletskog saveza Beograda i Atletskog saveza Beograda, održati seminar za atletske sudije iz oblasti hodanja.

Seminar će činiti teoretski i praktični deo. Teoretski deo seminara će trajati u periodu od 09:00-12:00 časova, u Pres sali SD Crvena zvezda, ulica Ljutice Bogdana 1a, na I spratu, dok će se praktični deo održati, odmah nakon teoretskog, na Prvenstvu Srbije u hodanju na stazi za sve kategorije koje se održava istog dana na atletskom stadionu Vojne akademije, ulica Pavla Jurišića Šturma 33.

Predavači su:

  • Međunarodni sudija doc. dr Vesna Repić-Ćujić
  • Prof. dr Aleksandar Raković

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 500,00 RSD. Uplata kotizacije može se izvršiti uplatom sredstava na račun Atletskog saveza Beograda 145-18109-65 Marfin banka, ili na licu mesta pri registraciji polaznika, pre teoretskog dela seminara.

Registracija polaznika vršiće se pre teoretskog dela seminara od 08:00 do 08:30 časova. Svi polaznici dužni su da se registruju i prisustvuju teoretskom i praktičnom delu seminara kako bi stekli uslov za izlazak na ispit koji će se održati najmanje 7 dana nakon održanog seminara.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply