Konferencija za medije

29.4.10

U četvrtak 29. aprila 2010. godine, u hotelu “Moskva”, održana je Konferencija za medije, povodom potpisivanja ugovora o finansiranju šest najkvalitetnijih beogradskih atletskih trenera za mlađe kategorije u 2010. godini, promocije ovogodišnjih sponzora Atletskog saveza Beograda i najave početka takmičarske sezone u organizaciji Atletskog saveza Beograda.

Nakon uvodne reči Predsednika Atletskog saveza Beograda Jovana Šurbatovića, koji je istakao veliki značaj u doprinosu kvalitetnog rada beogradskih trenera u postizanju odličnih rezultata koje su postigli beogradski mladi atletičari u 2009. godini, prešlo se na svečano potpisivanje ugovora o finansiranju u 2010. godini.

Ugovore su potpisali Mirjana Stojanović (AK Novi Beograd), Ljubiša Stevanović (AK Crvena zvezda), Novica Pantelić (OAK Beograd), Goran Radoja (AK Mladost Zemun), Dejan Kockar (AK Novi Beograd) i Aleksandar Obradović (AK Nikola Tesla).

Trener AK Novi Beograd, Mirjana Stojanović, zahvalila se u ime svih trenera na pruženoj podršci od strane Atletskog saveza Beograda.

Na čelu sa Generalnim sponzorom Atletskog saveza Beograda, Rudarskim basenom «Kolubara» d.o.o.- Lazarevac, predstavljeni su sponzori ASB za 2010. godinu: Milenium grup, Revita Altamed, S&L Watches, Banbus i AS osiguranje.

Generalni sekretar Atletskog saveza Beograda Nikola Penić, osvrnuo se na predstojeću takmičarsku sezonu, zahvalivši se sponzorima i medijima na velikoj podršci beogradskoj atletici.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply