ODRŽANO PRVO ZVANIČNO TAKMIČENJE NA ATLETSKOM STADIONU VOJNE AKADEMIJE

16.5.10-4

Posle potpisivanja ekskluzivnog ugovora između Vojske Srbije, tj. Vojne akademije i Atletskog saveza Beograda, kojim je odobreno korišćenje atletskog stadiona za održavanje svih manifestacija iz programa ASB, došlo je i do njegove realizacije kroz održavanja prvog zvaničnog atletskog takmičenja od obnavljanja staze na spotskom atletskom objektu Vojne akademije u Beogradu.

Na predivnom atletskom stadionu, koji je zahvaljujući održavanju Univerzijade prošle godine u našem glavnom gradu u potpunosti opremljen za održavanje atletskih takmičenja, održano je Prvo kolo letnje BEO lige i Kup Beograda za starije pionire i pionirke i mlađe juniore i juniorke.

Kako bi takmičenje imalo izgled kakav dolikuje kraljici sportova, ASB je uložio dodatna sredstva i nabavio još prateće opreme tako da je scenografija i postavka stadiona bila dostojna evropskog mitinga. Potpisan je ugovor sa Gradskim zelenilom koje je stadion uredilo i ukrasilo cvetnim aranžmanima, te postavilo i dva pokterna toaleta. Kupljen je novi razglas, predivno pobedničko postolje, šatori i čadori, stolovi i stolice, kante za smeće, markeri za sudije i tehničko osoblje. Podignut je zaštitni kavez za bacačke discipline, te su sve discipline održane na glavnom stadionu, na velikoj sceni.

Formiran je novi tim za organizaciju takmičenja koji je odlično obavio posao i ako prvi put radi u ovom sastavu. Da celokupna slika bude uspešna potrudili su se oni kojima je sve ovo i namenjeno, mladi sportisti svojim izvanrednim rezultatima.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply