PRVO KOLO LETNJE BEO-LIGE

Favoriti opravdali očekivanja

Takmičarski program je započeo prepodnevnim nadmetanjem najmlađih takmičara iz kategorija atletskih škola i mlaćih pionira i pionirki. U sprintu, preponama i skokovima najuspešniji pojedinci sa zimskih BEO-liga su opravdali očekivanja sigurnim pobedama.

U disciplinama dužeg trčanja kao i na BEO – ligama u krosu dominirali su takmičari AK Mladenovac, koji su ostvarili prve tri pobede u disciplinama trčanja.

Poseban kuriozitet predstavlja pobeda OAK-vih izvanrednih blizanaca, braće Bokarev: Bojana na 200 i Stefana na 600 m.

U atraktivnoj i po prvi put kod nas realizovanoj disciplini bacanja VORTEKSA, oba prva mesta zauzeli su takmičari Mladosti iz Zemuna i to Nikola Mučibabić i Katarina Ivanović.

Posebno nas raduje veliki broj učesnika iz novoformiranog kluba BSK iz Borče i ponovo aktiviranog AOK Košutnjak, čiji su članovi osvojili i prve medalje, pa i jednu najsjajniju – Milica Milošević KOŠ koja je pobedila u skoku u vis kod mlađih pionirki.

U zbiru bodova, po tradiciji Mladost Zemun imao je najviše bodova i kod dečaka i kod devojčica. Kod dečaka drugo mesto zauzeo je Novi Beograd, a kod devojčica Crvena zvezda. AK Nikola Tesla iz Leštana u obe konkurencije imao je ujednačen broj bodova i u obe konkurencije osvojio je treća mesta.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply