DEČIJI MARATON – SURČIN 2010.

27.5.10-4

U nedelju 23. maja 2010. godine, u ITALIJAN MOLU (mali grad) na izlasku iz Surčina održana je manifestacija za decu uzrasta od: 6, 7 i 8 godina starosti. Organizator Atletski klub Surčin, pokrovitelji: Atletski savez Beograda i Italtes, sponzori: BN Bos, Golden Lady store, Isola di Baldi i Đak. U ambijentu koji podseća na Italijanske male gradiće sa uskim ulicama popločanim kamenim putem, svi koji su došli kao učesnici a pre svega: roditelji, nastavnici, učitelji, treneri ili pratioci, bili su prijatno iznenađeni.

Kroz cilj je u 12 trka a 6 kategorija prošlo 169 učesnika. Najbolji u svojim kategorijama i to prvih deset su nagrađeni: majicama, diplomama i poklonima sponzora a prvo troje je dobilo medalje. Pobednik u svakoj trci pehar u trajno vlastništvo i vaučer od 3000,oo dinara. Majice i diplome su urađene sa novim logotipom i on će od ove godine biti simbol ove manifestacije a organizator i pokrovitelj su već najavili dogodine drugi.

Inteza dečiji maraton – Surčin 2011. koji će se održati na istom mestu 29.maja 2011. Treba istaći da je takmičenje imalo i međunarodni karakter jer su došli gosti iz Republike Srpske, BiH, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, zatim iz Valjeva, Krupnja, Šapca, Smedereva, Požarevca, Sremske Mitrovice, Inđije, Novog Sada, Leposavića, Raške, Niša i naravno deca iz Surčina, Jakova, Dobanovaca, Bečmena, Boljevaca, Progara, Petrovčića, Zemuna, Borče i Novog Beograda.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply