NAJUSPEŠNIJI TAKMIČAR

Šest zvezdica Nikoline Stojanović

16.5.10-1

Pionirka Nikolina Stojanović, kapiten ekipe Novog Beograda svakako je najuspešniji takmičar oba dana Kupa Beograda. Da je izuzetno spremna Nikolina je pokazala pobedivši čak šest puta u dva dana i pri tome ostvarivši prva tri trijumfa sa starijim devojčicama, u kategoriji mlađih juniorki.

Svi oni koji prate razvoj Nikoline Stojanović nisu bili iznenađeni ovako uspešnim nastupom. Nikolina koja potiče iz sportske porodice (majka nekadašnji reprezentativac i državni rekorder za mlađe kategorije, otac nekadašnja velika nada rukometa), ima više nego odličnog trenera, tvorca mnogih šampiona Mirjanu Stojanović, podršku odlično organizovanog kluba Novi Beograd, činioci su formule koja neminovno dovodi do stvaranja šampiona kao što je Mila Andrić. Nikolina je na pravom putu, a vreme će pokazati da li su naše prognoze tačne.
Prisutni su mogli da uživaju u njenim pobedama prvog dana na 80 i 300 m prepone i u štafeti 4×100 m, i drugog na 100 m/prepone, 200 m i ponovo u štafeti 4×100. Nikolina, srećno!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply